Aanpak en tarieven

Je kind staat centraal bij De Knop. Om hem of haar goed vooruit te helpen, heb ik de eerlijkheid en openheid van jou als ouder nodig. Ik zal dan ook regelmatig mijn gesprekken met uw kind terugkoppelen met jou/jullie als ouder(s). 

Soms kan één gesprek voldoende zijn, maar meestal zijn er meerdere sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. In een eerste gesprek worden vragen en ‘het probleem’ al dan niet in aanwezigheid van het kind zelf besproken. Dit eerste intakegesprek is kosteloos.

Je kunt er ook voor kiezen om de relatie met je kind te verdiepen zonder je kind hier direct bij te betrekken. Dan gaat het meer over ouderbegeleiding. Ik help je om je kind op een nieuwere, meer constructieve manier te benaderen.

Ik hanteer een uurtarief van €60.


Voor jongeren vanaf 16 jaar die zich zonder ouders willen aanmelden, hanteer ik een speciaal jongerentarief. Neem contact met me op indien je hiervan gebruik wil maken.


Voor coaching is geen verwijzing nodig. De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Knop oor waarmee geluisterd wordt

© 2021 Praktijk de Knop